Ontmoet Sandra Geelink

Marshall Goldsmith Certified

Ik help leidinggevenden en management teams in hun groei om nog betere en meer relaxte leiders te worden. Ik faciliteer je om te groeien naar je volle potentieel.

Leiden vanuit je eigen sterke basis en waarde(n), zodat je

  • Met meer gemak en rust leiding kunt geven.
  • Effectiever leiding kunt geven in minder tijd met betere resultaten
  • Kunt zorgen voor een betere samenwerking binnen team en organisatie
  • Ervoor zorgt dat medewerkers zich meer gezien, gehoord en betrokken voelen.

✔ Kunnen werken vanuit je eigen kernwaarden en bijdragen aan iets dat er voor jou toe doet, zorgt ervoor dat je je beste bijdrage kunt leveren.

Als jij dat kunt doen vanuit je cruciale rol als leider, faciliteer je daarmee ook je medewerkers en je organisatie om tot hun volle potentieel te groeien.

Mijn achtergrond

Mijn achtergrond ligt vooral in (internationale) logistieke- en productiebedrijven, waar ik o.a. heb gewerkt als peoplemanager, projectmanager, programmamanager, met een focus op changemanagement, procesverbetering en mensen.

Deze achtergrond heb ik sinds 2010 uitgebreid met verschillende opleidingen en accreditaties op het gebied van (executive) coaching en training, met Co-Active Coaching als basis. Mijn huidige opdrachtgevers bevinden zich vooral in middelgrote bedrijven binnen supply chain, productie en IT.

Ik heb accreditaties voor o.a. EMCC en NOBCO Senior Coach, Prosci Change Management Practioner, NLP Practitioner, Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Executive Coach en Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Team Coach.

Bent u een senior leider of HR-business partner, op zoek naar leiderschapsgroei? Lees dan verder hoe ik u en uw organisatie met het Stakeholder Centered Coaching-proces kan ondersteunen in leiderschapsgroei.

Verder praten of aan de slag? Plan een belafspraak rechtstreeks in de agenda van Sandra Geelink.